1
Internetes portál és ügyfélzóna

Előzetes útdíjfizetési módban elfogadott fizetési kártya (VISA, VISA Elektron, MasterCard, Maestro, Diners Club International) vagy internet segítségével töltse fel útdíjegyenlegét, vagy ha a Tatra Banka ügyfele, akkor használja ki annak TatraPay online fizetési szolgáltatását.

Járművének az Elektronikus útdíj-beszedési rendszerbe történt regisztrációja alapján automatikusan megkapja az internetes portál ügyfélszolgálati zónájához való hozzáférés lehetőségét, miközben az ügyfélszolgálati zónáhozvaló ily módon megszerzett hozzáférést kizárólag az Ön és az Útdíjkezelő Társaság között megkötött, a Kijelölt közútszakaszok használatáról szóló szerződés érvényességének és hatályának ideje alatt használhatja.

Ha az ügyfélkapus bejelentkezési adatokat mostanáig nem kapta meg, bármely ügyfélszolgálatiponton vagy a +421 2 35 111 111 ügyfélszolgálati vonalon megszerezheti. Abejelentkezésiadatok ezt követően a megadotte-mail címre lesznek elküldve.

Ha az ügyfélzóna használatával kapcsolatban tanácsra van szüksége, hívja az Ügyfélszolgálati telefonszámot, vagy töltse le az Internetes portálon üzemelő ügyfélzóna használati útmutatóját.

2
Bejelentkezés Az ügyfélkapuba

Belépés az ügyfélzónába

Ha főfelhasználó, bejelentkezési névként adja meg a járműüzemeltetőhöz rendelt számot. Ha másodlagos felhasználó, adja meg a beállított bejelentkezési nevet. (Másodlagos    felhasználó    az,  akinek  az  útdíjszámláját főfelhasználó  hozhatja  létre.) Adja meg a bejelentkezési jelszót és válassza a „jelentkezzen be“ lehetőséget.

Az applikációba való bejelentkezés után kezdőoldal jelenik meg. Itt lényeges információkat és figyelmeztetéseket talál. Egyúttal a gyors-ikonok vagy a főmenü tételei révén az oldal az ügyfélkapu minden szolgáltatásához hozzáférést tesz lehetővé.

Ha ajelszót elfelejtette, kattintson az „Elfelejtette a jelszót?“aktívhivatkozásra. A kötelező adatok kitöltését és megerősítését követően e-mail üzenetben kap utasításokat a jelszó felújítására.

3
Útdíjegyenleg feltöltése
  • Válassza a "Útdíjegyenleg-feltöltés" menüt. Válassza ki az útdíjszámlát, melyenegyenleg-feltöltést  szeretne végrehajtani, majd nyomja meg a „válaszd“gombot. Ha járművei több útdíjszámlán is szerepelnek, az útdíjszámlát gyorsabban keresheti ki, ha megadja az adott jármű forgalmi rendszámát.
  • Adja meg a feltölteni kívánt útdíj összegét, majd válassza ki és erősítse meg a fizetés módját - internetes  bankolással vagy interneten keresztül fizetési kártyával óhajtja e.
  • A fizetés megvalósulását követően a rendszer számlát ésa fizetésrőlnyugtát generál, amely elmenthető és kinyomtatható.
4
Hol kapható további tájékoztatás

További információ a internetes portál ügyfélkapujához: