A kijelölt útszakaszok használatáról szóló szerződéssel összefüggésben az internetes portálon a Jármű üzembentartója és/vagy a Járművezető az alábbi ügyfélszolgáltatásokat veheti igénybe:

  • az elektronikus útdíjrendszerbe történő regisztráláshoz sztükséges adatok elküldése,
  • az útdíjjal kapcsolatos tranzakciók lekérdezése és megjelenítése nyomtatás, illetve letöltés céljából,
  • műszaki problémákkal kapcsolatos bejelentés küldése,
  • reklamáció, panasz, egyéb indítvány küldése, tájékoztatás ezek intézésének aktuális állásáról,
  • részletes tájékoztatás az elszámolásról,
  • másodlat készítése számviteli dokumentumokról,
  • általános tájékoztatás, az elektronikus útdíjrendszerbe történő regisztráláshoz és a járműhasználathoz szükséges dokumentumok letöltése.

Az ügyfélzóna továbbá lehetőséget biztosít az ügyfeleknek ahhoz, hogy kényelmesen intézzék az alábbi ügyeket: az útdíj összegének megemelése, a maradványösszeg, a számlák, a befizetések ellenőrzése. Ezek a szolgáltatások az adott járműnek az elektronikus útdíjrendszerbe történő regisztrálását követően válnak hozzáférhetővé.

A jármű regisztrálására irányuló kérelem benyújtásával kapcsolatban részletes tájékoztatás az Ügyfélszolgálat menüpontban a Járművek regisztrációja és a szükséges iratok cím alatt olvasható.

Ha az ügyfélzóna használatával kapcsolatban tanácsra van szüksége, hívja az Ügyfélszolgálati telefonszámot, vagy töltse le az Internetes portálon üzemelő ügyfélzóna használati útmutatóját.

 

Belépés az ügyfélzónába

Az értékesítési és az ügyfelekkel való kommunikációt szolgáló kommunikációs csatornákkal és az általuk nyújtott szolgáltatások körével kapcsolatos további részletes tájékoztatást az Útdíjbefizetéseket kezelő társaság által kiadott Általános üzleti feltételek vonatkozó rendelkezései tartalmazzák; a dokumentum a Letölthető dokumentumok menüpontban található.